İspanyol Paça Tayt Nasıl Kombinlenir?

İspanyol Paça Tayt Nasıl Kombinlenir?

Son zamanlarda en çok tercih edilen tayt seçenekleri arasında İspanyol paça tayt modelleri geliyor. Bu taytların en önemli özellikleri çok kolay bir şekilde giyilebilmesidir. İş hayatında ya da günlük hayatta rahat bir kombin arayanlar için İspanyol paça taytlar kurtarıcı oluyor.

Bu ürünlerin kombinlenmesi de son derece pratiktir. İspanyol paça taytları basit ya da resmi birçok kıyafetle kombin edebilirsiniz. Bu ürünler kullanmak istediğiniz parçalar ya da ayakkabılara göre tarzınızı değiştirebilir.  Özellikle bahar aylarında ya da yaz aylarında bu tayt modelleri rahatlığı, şıklığı ve kalitesiyle ön plana çıkıyor.

Bu yazımızda sizler için eskilerin değişmeyen modası olan İspanyol paçayı taytlarda nasıl kombinleyeceğinizden bahsedeceğiz.

Taytın Paça Ölçülerine Özen Göstermelisiniz

İspanyol paça tayt giymeyi düşünüyorsanız kumaş en önemli unsur olsa da sonrasında paça bölümü de önemlidir.  İspanyol paça taytlarda paça bölümü topuğu gösterecek kadar kısa olmamalıdır. Topuğu gösterecek boyda kısa olan modeller şık durmayacaktır.

İspanyol paça taytta yapılan hatalardan biri de yere değecek kadar uzun bir ürün seçilmesidir.  Bu durumda rahatlığınız olumsuz etkilenecektir. İspanyol paça taytlarda ölçü yerden 1 cm kadar yükseklikte olursa en doğru seçim olacaktır.

Vücut Tipinize Dikkat Ederek Kombininizi Tamamlayabilirsiniz

İspanyol paça pantolonlar 1970’li yılların unutulmaz modasıydı. Günümüzde de bu rüzgar İspanyol paça rüzgarı yeniden canlandı.  Kombin yaparken öncelikle taytınız vücut tipinize uygun olmalıdır.  Tercih edeceğiniz ürünlerde özellikle üst bacağınızı rahat hissetmeniz önemli olacaktır.

Hafif bol bir model tercih ederseniz bu sizi ince gösterecektir. Bacağınızın tüm hatlarının ortaya çıkmasından rahatsızlık duyuyorsanız vücut tipinize uygun olacak şekilde bol bir model seçmelisiniz.

Doğru Ayakkabıyı Seçmeyi Unutmayın

İspanyol paça tayt kombinleri için ayakkabı seçimi çok önemlidir.  Kumaş, renk ve üst parça çok önemli olmaksızın ayakkabı kombininizin mükemmelliğini ortaya koyacaktır. Kalın topuklu ya da dolgu topuklu bir ürünle birlikte kombin haline getirirseniz bacak boyunuz İspanyol paça taytla uzun görünecektir.

Burun bölgesinin görünmesini istediğiniz bir ayakkabı modeli seçecekseniz düz ya da topuklu modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Burada önemli olan seçtiğiniz ürününün tarzınızı yansıtması olacaktır.

Crop Top Üstler Giyebilirsiniz

İspanyol paça tayt kombin etmek istediğiniz üstlerde önerilerimizin başında crop top üstler tercih edebilirsiniz. Hem günlük hayatta hem de şık bir davette bu üstler sizin için çok doğru bir seçim olacaktır.

Crop top üstler göbek bölgesi açık üstlerdir. Askılı modeller yaz aylarında daha kalın modeller kış aylarında tayt kombini yapabilmenizi sağlayacaktır.

İspanyol paça tayt son yıllarda en çok tercih edilen kombinler arasında yerini alıyor. UpandFit kalitesiyle tayt modellerini detaylı olarak inceleyebilir ve en uygun fiyatlı ürünleri satın alabilirsiniz.

 up

Etiketler: tayt
Aralık 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR