GİZLİLİK POLİTİKASI VE TARAYICI ÇEREZLERİ

1) www.upandfit.com olarak sitemizde yer alan kişisel verilerin korunması hakkında aydınlatma metni ve gizlilik politikamız ile ilgili mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerimiz doğrultusunda kişisel verilerin korunması konusunu titizlikle yerine getiriyoruz. İnternet sitemiz yolu ile toplanan kişisel verileriniz hukuka uygun ve meşru amaçlar için kullanılacaktır.

2) Aydınlatma metninde de yer verildiği gibi, kişisel verilerin elde edilmesi, kaydedilmesi, saklanması, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, hukuka uygun şekilde silinmesi yolları ile kişisel verilerinizin işlenmesi konusunda yasal mevzuata ve gizlilik politikamıza uygun davranılacağını taahhüt ederiz. Gizlilik politikası kapsamında aşağıdaki koşullar eksiksiz olarak yerine getirilecektir:

2.a. Kişisel verileriniz, hukuka ve dürüstlük kuralına uygun, doğru bir biçimde işlenecektir.

2.b. KVKK m.5/2 kapsamı dışındaki kişisel verileriniz, ancak açık rızanızın bulunması halinde ya da mevzuatta öngörülen diğer hallerde işlenebilecektir.

2.c. Kişisel verileriniz, aydınlatma metninde yer alan konularla sınırlı ve bağlantılı olarak, toplanma amacı için gerekli süre kadar, belirli, meşru amaçlar için işlenebilecektir.

2.d. Tarafınıza, kişisel verilerinizi gerektiğinde güncelleme imkanı sağlanacaktır.

3) Bu gizlilik politikası yalnızca UP&FIT firmasını bağlayıcı niteliktedir. İnternet sitemizin linkinin bulunduğu başkaca web siteleri, üçüncü taraf sitelerinde yer alan reklam, kampanya ve tanıtımlar bakımından bu sitelerin topladıkları ve işledikleri kişisel verilere ilişkin işlemlerden UP&FIT sorumlu değildir.

4) İşlenebilecek kişisel verileriniz adınız, soyadınız, adresiniz gibi bilgiler olabileceği gibi IP adresi gibi bilgiler de olabilir. Ancak firmamız özel nitelikli bilgilerinizi işlemez.

5) İşlenen kişisel verileriniz, kimliğinizin belirli / belirlenebilir şekilde paylaşılmayacaktır

6) İnternet sitemiz daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla tarayıcı çerezleri kullanmaktadır. Tarayıcı çerezleri internet sitesi tarafından oluşturtulan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, internet sitemizi ilk ziyaretiniz sırasında tarayıcınız aracılığıyla cihazınıza depolanabilirler. Sitemizi, aynı cihazla tekrar ziyaret ettiğinizde tarayıcınız cihazınızda sitemiz adına kayıtlı bir çerez olup olmadığını kontrol eder. Böyle bir kayıt var ise, kaydın içindeki veriyi internet sitemize iletir. Bu yöntem, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğinizi anlamaya yarar.

7) Bazı çerezler kişisel veriler içerebilmektedir. Bu çerezler ancak sizin onayınızın bulunması koşulu ile kaydedilmektedir. Örneğin üyelik sözleşmesine taraf olan kişi siteye şifresi ile girerek “beni hatırla” butonunu tıkladığında çerez tarafından kullanıcı adı kaydedilir.

8) Çerezlerin kullanımı ve veri elde etme amaçları, internet sitesinin kullanımını kolaylaştırmak ve hızlı hale getirmek, internet siteleri üzerinden yeni özellikler sunmak, ürün ve hizmetlerin kullanımını izlemek ve anlamak, reklam yayınlamak ve reklamları anlamaktan ibarettir.

9) Tarayıcı çerezleri kötü niyetli yazılım içermemektedir.

10) İnternet sitemizde kullandığımız çerez tipleri, zorunlu, kişiselleştirme, analitik ve ticari çerezlerdir. Bunları kısaca anlatmak gerekirse, gerekli (zorunlu) çerezler internet sitemizde dolaşmak, kullanıcı hesabı oluşturmak ve bu hesaba giriş yapmanızı sağlarken; kişiselleştirme çerezleri internet sitemizde ilgi göstermiş olduğunuz alanlara dair işlevselliğin arttırılmasını amaçlamaktadır. Analitik çerezler ise internet sitemizi ziyaret eden ziyaretçi sayısını analiz etmek amacıyla kullandığımız çerezlerdir. Son olarak ticari çerezler ise kişiselleştirilmiş reklamların size gösterilmesi amacıyla kullanılmaktadır.

11) Tarayıcı çerezlerine ilişkin tercihlerinizi, çerezleri engellemek amacıyla internet tarayıcınız üzerinden değiştirebilir, mevcut çerezleri silebilirsiniz.

12) Konu hakkında ayrıntılı bilgi için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.