2019’un Göz Alıcı Tayt Modelleri

2019’un Göz Alıcı Tayt Modelleri

Biz kadınlar için şık görünmek kadar kendimizi rahat önemli. Bunun içinde her kadının elbise ya da etek giymekten hoşlanmadığını söyleyebiliriz. Günlük yaşamımıza şöyle bir göz attığımız zaman sürekli bir koşturmaca halindeyiz. İşte, evde gezmede neresi olursa olsun şık olmak zorundayız. Bunun içinde tercihimizi doğru yapabilmemiz önemlidir. Günlük yaşam içerisinde bizi rahat ettireceğine inandığımız tayt ve pantolonları kombinlemek ise bizim için önemli. Elbette ki rahatlık güzel ancak aynı zamanda hem şık hem de çekici olmak isteriz. 

Olayı daha da farklı bir hale getirebilmek için kendinizi şöyle evde kanepeye uzanırken hayal edin ve birden telefonunuz çaldı ve arkadaşınız sizi arayarak kahve teklifinde bulundu. Elbette ki bir kahveye hiçbirimiz yok diyemeyiz bunun içinde evinizdeki rahatlığınızı dışarıya taşıyabilmeniz için tayt en doğru tercih olacaktır. Taytınızı ister salaş bir tişörtle isterseniz kalın bir kazakla rahatlıkla kombine edebilirsiniz. Bunun içinde hazırlanmaya vaktiniz çok olacak.

Tayt Giyerken Aksesuar Seçimi


Tayt kombinlerken dikkat edilmesi gereken bir takım aksesuarlar vardır. Mesela eliniz şıklığınızı bozmayacak küçük bir el çantası alabilirsiniz. Ya da güzel bir şal taytın üzerinde iyi bir kombin oluşturabilir. Ayakkabı seçiminde ise spor bir model giydiğiniz zaman her şey tamamdır ve arkadaşınızla artık istediğiniz bir yerde buluşabilirsiniz. Ya da havanın soğuk olduğunu düşünüyorsanız aynı kıyafetinizle evinizde de rahat edebilirsiniz.

80 ve 90’lara Yeniden Dönüş

Eskiden tayt denildiği zaman ilk akla gelen klasik siyah düz model bir giysi akla geliyordu ve biz genelde pantolon ya da etek altında tercih ediyorduk. Son birkaç sezondur ise değişen moda taytları standart olmaktan çıkardı ve günlük kıyafetlerimiz arasına aldı. Aslına bakarsanız 1980’ler ya da 90’lara kadar baktığınız zaman taytların o dönemde de annelerimiz tarafından kullanılmış olduğunu biliyoruz. Hatta şu an o dönemin en çok tercih edilen tayt modelleri arasında yer alan çiçekli ve desenli taytları da görmek mümkün. Hatta sadece desenlerinde değil taytlar biraz daha modern bir görünüme getirilerek parlak bir hale dönüştürülmüş. Parlak taytların en büyük özelliği pantolon ve spor bir görünüm kazandırıyor olması bunun için biz giyerken kendimizi çok daha şık hissedebiliyoruz.

Parlak taytlar yani diğer adıyla metalik olan bu taytlar pek çok kıyafetimizle uyum sağlayabiliyor. Bunun için elbise aldığınız zaman ayakkabınızı kombinlediğiniz gibi taytta böyle bir duruma gerek kalmıyor. Güzel bir spor ayakkabıyla işimiz tamam oluyor.

 

Labels: tayt
June 25, 2019
Return to List
Categories
Latest Blog Posts
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN