Spor Taytlarda Son Trendler

Spor Taytlarda Son Trendler

Çoğu kişiye göre küçük ama biz kadınlara göre büyük bir adım olan ve neredeyse taytı tam anlamıyla bizimle buluşturan modaya teşekkür etmiş olmak abartı sayılmaz. Moda olmadan önce içlik olarak kullandığımız ve kışın vazgeçemediğimiz taytlar şu an hayatımızın her köşesinde hatta vazgeçilmezimiz. Yaz kış demeden dört mevsim farklı farklı kombinlerle stilimizi oluşturup bütün gözleri üstümüze çektiğimiz de doğrudur. Her sezon farklı modelleri ile karşımıza çıkan vitrinlerde görüp almadan çıkmadığımız taytlarda da neredeyse spor taytların son trendleri düşüncesi ile bile takip ettiğimiz olmuştur ama artık vitrin vitrin gezmenize hiç gerek yok. https://www.upandfit.com/ sitesine girip sizin için uygun olan taytı hemen sipariş edebilirsiniz. Böylece hem son spor tayt trendleri takip edebilir hem de taytlar hakkında daha fazla bilgiye sahip olup sizin için uygun olan taytı seçebilirsiniz. Ayrıca her sezonun trendine uyum sağlayan taylarınızı farklı şekilde ve rahatça kombinleyebilir, taytların son trendine siz de ayak uydurabilirsiniz.

Spor Taytların Adım Adım Trend Oluşu;

Önceleri de karşımıza sade ve çoğunlukla siyah olarak çıkan tek tip olarak üretilen taytlar şimdi ise farklı modellerle ve bütün renk skalasına hâkim olarak karşımıza çıkıyor. Peki ya ilk olarak karşımıza nasıl çıktı?

Farklı renklerde düz ve sade olarak 1 sezon boyunca kendimize has zevklerimizle kombinledik daha sonrasında diz altlarında hatta diz altının bitiş bölümün de dantelli şekli ile tekrar karşıladık. Her sene değişen modaya ayak uydurduk transparan modelini de giydik, jean gibi görünen halini de dönüp bakmadığımız kadifeler yani velvet taytlar şimdi gözdemiz oldu. En son hali ise disko tayt olarak tekrar spor tayt trendi içinde bulduk kendimizi. Bu sayede spor yaparken veya koşuya çıktığımız da hışır hışır ses çıkaran bizi rahatsız eden eşofmanlar bile geri de kaldı. Saklamak istediğimiz bölgelerimiz yüzünden kıyafet seçimin de kararsız kaldığımız günler, ben ne giyeceğim derdi bile kalmadı. Hatta ünlülerin bile tercihi, dahası gözdesi oldu.

Artık sadece spor yaparken değil her alan da karşımıza çıkmaya başladı. Öyle ki bizim için vazgeçilmez bir hale dönüştü, kim bulduğu konforu kaybetmek ister ki taytlar hayatımıza girdiği andan itibaren rahatlığın ve konforun tadını çıkarır olduk. Hareket kısıtlama derdi yok, jean izi yok, kilo aldım bu bana artık olmuyor derdi yok en sevdiğimiz şeylerden vazgeçme gibi bir durum kesinlikle yok. Ayrıca gelişi güzel tasarlanmış taytlar değil özel kumaş seçimi ile Türk kadını standartlarına göre üretilmiş çeşit çeşit 3 cm kadar incelten her kadının hayali ince ve şık gösteren taytlar var. Hala gardırobunuz da bir up&fit taytınız yoksa eksik sayılırsınız. Her kadın özeldir kendinize bunu hissettirin ve değer verin https://www.upandfit.com/Push-up adresini ziyaret ederek yarım kalan dolabınızı tamamlayın.

Etiketler: tayt
Kasım 08, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR