JEANLERE ELVEDA TAYTLARA MERHABA EN FERAH YAZLIK TAYT KOMBİNLERİ

JEANLERE ELVEDA TAYTLARA MERHABA EN FERAH YAZLIK TAYT KOMBİNLERİ

Biz kadınlar için her zaman sofistike ya da ihtişamlı görünmek yorucu ve sıkıcıdır. Çünkü bazen kendimizi salıp şöyle rahatlığın vermiş olduğu konforla hiçbir şeyi düşünmek istemeyiz. Bunun en az erkekler kadar bizimde hakkımız olduğunu biliyoruz. Ama bizi erkten ayıran bir özelliğimiz daha olan şıklık yarışımız da hiçbir şekilde eksik olmaz. Bunun içinde günlük yaşam içerisinde konforumuzu artıracak olan şeylere değer veririz. Evet, bunu bize sağlayabilen dostlarımız var özellikle de son dönemlerde birbirinden farklı renklere bürünmüş olan taytlarımızdan bahsediyorum.

Geçtiğimiz yazdan itibaren markaların birbirinden farklı bayan tayt modellerini piyasaya sürmüş olması ve özellikle de parlak olan taytların şıklığımızı spor yaparken bile bir tık üste çıkarması bizi mutlu ediyor. Taytların konforundan ve rahatlığından bahsediyoruz ama siz hala jean mı kullanıyorsunuz yoksa sizde tayta geçtiniz mi?

Bu sene geçtiğimiz yazlardan biraz daha farklı olacak çünkü taytlar eskiden olduğu gibi pantolon ya da etek altına giyilmekten çıkarak sadelik kazanacak. Jeanlerin verdiği rahatlığı herkes bilir ancak siz onları taytlarla kıyasladığınız zaman aradaki farkı anlarsınız. Çünkü taytların esneyebilir yapıda olması otururken, dururken, koşarken ya da spor yaparken üzerinizde size asla engel olmayacaktır. Taytları işyerinde giyebileceğiniz gibi isterseniz evinizde de alışverişlerinizde de giyebiliyorsunuz. Bunun içinde acaba nasıl bir kombin oluşturmalıyım gibi bir derdiniz olmayacak. Taytın üzerine giyeceğiniz bir askılı ya da salaş tişörtler konforu hissedip şıklığınızdan da bir şey kaybetmeyeceksiniz.

 

 

 

Doğru Taytı Seçmek

Tayt seçmek kolay gibi gelebilir ancak aradığınız şey sadece rahatlık değilse o zaman tayt modelleri arasında şöyle bir gezinti yapmanız gerekiyor. Çünkü taytların hepsi aynı konforu sağlamış olsa da kullanım alanı bakımından farklılık gösterdiği alanlar olabilir. Örneğin sporcu kadın taytlarının daha fazla esnek olması sporunuzu yaparken rahat hareket edebilmenize imkan tanıyacaktır. İşyerinizde giydiğiniz taytta ise daha çok desenli modellere yönelebilirsiniz. Ancak şık ve gösterişli olmak istiyorsanız bunun için parlak tayt seçeneklerinin de olduğunu unutmamalısınız.

Tayt modasında seçebileceğiniz birbirinden farklı modeller, renkler, desenler var ancak bunlardan hangisini de alırsanız kombini doğru tamamlamanız gerekiyor. Taytınızı doğru kombinlemediğinizde ise spor bir görünüm ve rahat bir kullanım sağlamanın ötesine geçemezsiniz.

Artık bu yaz jeanlere elveda ederek taytlara geçiş yapıyoruz. Rahatlık, konfor ve estetiklik bizim istediğimiz şeyler. Sabah kalktığımızda ne giysem problemine son veriyor ister sporunuza katılabiliyorsunuz ister arkadaşlarınızla güzel bir sabah kahvesi içiyorsunuz isterseniz iş toplantınıza katılıyorsunuz. Kısacası bizi zor anlarımızdan kurtaran taytlar bu sene farklı renklerle gardırobumuza girdi.

 

Labels: tayt
July 05, 2019
Return to List
Categories
Latest Blog Posts
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN